VolontärAtt vara volontär för Växjö Pride
Vill du bidra till att göra Växjö Pride 2019 det bästa någonsin? Har du ett engagemang för HBTQ-frågor och vill göra en insats för att lyfta dessa i samhället? Då passar rollen som volontär för Växjö Pride dig perfekt!


Vad gör en volontär?
En Volontär hjälper till för att skapa ännu en fin Växjö Pride festival! Du får en fin väst att ha på dig så fort som du “är i tjänst”. När du bär västen, representerar du Växjö Pride med alla dess värderingar. Det är inget konstigt, vi är oss själva i den bästa versionen: vi är nyktra, trevliga och värdiga när vi har västen på. En Volontärs uppgift är bl.a. att hjälpa besökare, hjälpa organisationen och hjälpa varandra i Pride. Kolla nedan för vilka större arbetsområden som finns att fördjupa sig i:Vad får man som volontär?
Massa goa vänner, en känsla av meningsfullhet som är väldigt svårslagen. Dessutom får du en biljett till förfest och middag på Kafé Deluxe under självaste Pride-lördagen!


Låter detta som något för dig?
Skicka iväg ett meddelande till vår
Facebook-sida, eller skicka iväg ett mail till volontarvaxjopride@gmail.com så ska vi se till att du får all info du behöver!

Tack för att just DU engagerar dig! Tillsammans ska vi göra Växjö Pride 2019 till det bästa någonsin!Kommentarer inaktiverade.