Växjö Pride Ung 🌈

Vi är en grupp ungdomar som vill se fler aktiviteter riktade mot yngre. Vi har planerat en massa inför Prideveckan och nu har vi även satt ihop Prideprogrammet.

Under Prideveckan håller vi till på Bergendahlska Gården BG för där är vårat Pride House Ung! Växjö är faktiskt först i Sverige med att ha ett Pride House för ungdomar ❤️

Programmet under Prideveckan ser ut såhär:

Måndag 7/5 17:00 – 21:00 är det pysselkväll! Vill du gå med ett fint plakat i paraden, eller är du sugen på att göra ett regnbågshalsband? Då är detta ett perfekt tillfälle för dig att komma och pyssla med oss!

Tisdag 8/5 17:00 – 21:00 är det filmkväll! Är du sugen på att kolla på film? Vill du kanske mysa lite med några kompisar? Då är du varmt välkommen till våran filmkväll! Här finns det även möjlighet att göra klart sitt pyssel om man inte hann det föregående kväll.

Onsdag 9/5 17:00 – 21:00 är det kärleksquiz! Förra årets Pride-artist och våran alldeles egna Vendela håller i ett kärleksquiz! Fina priser utlovas till vinnarna! Quizet startar kl 18.

Torsdag 10/5 håller vi stängt för Kristi Himmelsfärd!

Fredag 11/5 13:00-17:00 så är det dags att pimpa lokalen! Nu är det inte många timmar kvar till själva paraden går av stapeln, som följs av Växjö Pride Ungs avslutningsfest! Därför tar vi fredagen i akt och dekorerar lokalen!

Lördag 12/5 20:00-24:00 smäller det! Den årliga avslutningsfesten med Växjö Pride Ung anordnas som vanligt på Bergendahlska Gården BG! Det blir liveuppträdanden, grillning och dansuppvisning! Som vanligt är det fri entré.
Ålder: 13-19 år

Kommentarer är stängda