”Pride stämmer helt med våra värderingar”

Leyla Yumer, Linné hemvård:
”Pride stämmer helt med våra värderingar”

Leyla Yumer är delägare och verksamhetsledare i det växande företaget Linné hemvård i Växjö.
”Prides grund med frihet, kärlek och kunskap stämmer helt med vårt företags värderingar. Därför ar det självklart att vara med och sponsra Växjö Pride”– Leyla Yumer

Lrnne Hemvård i Växjö kommun. Leyla Yumer och José Navarro. För Expansiva växjö. Växjö kommun. Fotograf Mats Samuelsson.

Lrnne Hemvård i Växjö kommun. Leyla Yumer och José Navarro. För Expansiva växjö. Växjö kommun.
Fotograf Mats Samuelsson.

Linné hemvård har funnits i två och ett halvt år och har idag ett 30-tal anställda. Företaget betonar att möta individen på individens villkor. Kommunikation är en annan viktig del hos Linné hemvård. De anställda talar många språk vid sidan av svenska:
”Våra anställda kan vara stolta över att vi engagerar oss i Växjö Pride. Det är viktigt för vår verksamhet att visa att vi är en del av Pride och alla individers frihet att vara sig själva” – Leyla Yumer.

Pride har blivit en del i kompetensutvecklingen inom Linné hemvård. De anställda får gå på föreläsningar under Prideveckan.

”De här frågorna berör oss i högsta grad. Det är sådana vi är. Även internt är det viktigt för oss att ta till vara alla människors kompetenser och olikheter. På det sättet har Pride stort värde för oss” – Leyla Yumer.

Hennes engagemang är djupgående. Hon är dessutom styrelseledamot i Växjö Pride.

José Navarro grundade Linné hemvård och redan vid starten var hans utgångspunkt:
”När jag får råd att ge något från företaget så ska jag ge.

Leyla Yumer ställer sig helhjärtat bakom det sättet att tänka:
”Många andra företag tänker också så. Det går bra för oss och då är det självklart för oss att vi vill sponsra viktiga verksamheter när vi ha möjlighet. Förutom Pride har vi nyligen sponsrat ett löpband på ett boende” – Leyla Yumer

Kommentarer inaktiverade.