Peg Parnevik till Växjö Pride

Växjö Prides stora final i Linnéparken får i år celebert besöka av Peg Parnevik. Peg är aktuell med nya singeln Goodbye boy som är ett ställningstagande i artistens kamp mot kroppshets och objektifiering av kvinnokroppen.

 – Peg Parnevik är en slagkraftig artist begåvad med ett stort engagemang som färgar av sig på musiken. Vi är jättestolta över att kunna presentera henne som årets finalartist, säger Therése Johansson, projektledare för Växjö Pride.

Under finalen uppträder också Sebastian Walldén som med sitt unika röstsignum gick rakt in i hjärtat på Sverige när han 2018 blev den första öppet homosexuella killen som vann Idol. Senare på kvällen gör Sebastian också en längre exklusiv konsert i Pride Ung-huset på Bergendahlska gården.

Finalfesten i Linnéparken rymmer också föreningar och företag, pyssel, matvagnar och postparadhäng, dessutom utökas området med hoppborgar och andra lekfulla aktiviteter för barn och familj.

Konferencierer är ståuppkomikern Petrina Solange som tillhör landets absoluta humorgrädda, och Växjö Prides alldeles egna Andreas Dahl.

Kommentarer inaktiverade.