Några tankar och förväntningar inför Pride

Fatima och Anna från Fest & Mingelgruppen delar med sig om sina tankar och förväntningar inför den kommande Prideveckan!

Fatima:

Jag är med i fest- och mingelgruppen för Växjö Pride. För mig känns det som ett självklart val och jag tycker det är ett bra sätt att möta nya människor som gett mig nya värderingar på livet. I mitt jobb som resesäljare på Ticket resebyrå i Växjö så träffar jag mycket människor med olika bakgrund, så för mig var det ganska naturligt att engagera mig i Växjö Pride.

När jag inte jobbar på Ticket eller med Pride så har jag massor av kärlek som jag ger till mina fina hundar Tiger och Junior och så umgås jag gärna med mina underbara vänner över en god bit mat och gott vin.

Anna:

Jag är också med i fest- och mingelgruppen för Växjö Pride och tycker att det är en självklarhet att människor ska ha ett lika värde oavsett vem man tycker om eller älskar. Har svårt med trångsynta människor, fast det kanske är tack vare dem vi som vi har Prideveckan som är fylld av fest, artister och annat! Och jag gillar också gott vin o mat… Och resor!

Allmänt om mingel och fest:

Veckan startar med invigningen på Speakers corner 4/5 kl 17.00 med tal av landshövdingen Kristina Alsér.

Därefter är det invigningsfest på PM/TAK med bl.a. artisten Magnus Carlsson som även uppträder på invigningen.

Vi rekommenderar att ha koll på veckans program som finns på www.vaxjopride.se

Grand Final!

Växjö Prideparad blir början på finalen som avslutas på Grace officiella avslutningsfest!

Där möter vi bl a DJ:n Gunn Lundemo.

Hoppas att vi får en fabulös, underbar och rolig vecka i VÄXJÖ!

Puss & kram från Fatima o Anna

 

11208783_10152751948291957_1909509215_n

Kommentarer inaktiverade.