DRAG I PARKEN PÅ VÄXJÖ PRIDE – Charlotte Perrelli, en av artisterna som är bokade till pridekonserten 13 maj.

Nu är artisterna klara till årets pridekonsert i Linnéparken den 13 maj. Kristian Pehrsson som är årets artistbokare till Växjö Pride sammanfattar artisterna.

– Jag skulle nog säga att den röda tråden är mycket smink och väldigt svängig musik, säger han.

Förutom Vendela C. Hollström, artisten och låtskrivaren som tillsammans med platinum-säljande artisten Simon Erics och producenten Fabian Ruben gjort årets pridelåt så kommer även bandet Dismissed, Cabaret Moulin och Charlotte Perrelli. Dismissed fick sitt stora genomslag i årets melodifestival då de gick till andra chansen med låten Hearts Align skriven av Ola Salo och Peter Kvint. Cabaret Moulin är en prisad showgrupp som bland annat kammade hem titeln årets dragshow 2015 på QX-galan.

– Jag var med och startade gruppen för 10 år sedan och tyckte att det vore kul för Växjö att få se en fartfylld dragshow med mycket humor och oöverträffad skönhet, säger Kristian Pehrsson och ler.

Alla har någon koppling till Växjö. Men den med störst Växjökoppling av dem alla är Växjöambassadören Charlotte Perrelli som idag knappast behöver någon närmare presentation.

– Det är en så cool blandning av dragshow till folkligt bland årets artister. Jag tycker att det representerar Växjö bra. Det är ju så vi är här. Och det är sådana vi tillåts vara här, säger Suzana Moćević projektledare för Växjö Pride 2017.

För fler kommentarer:
Suzana Moćević, projektledare: 072-583 40 36

Se Charlotte Perrelli i Linnéparken 13 maj 2017!

Se Cabaret Moulin i Linnéparken 13 maj 2017!

Se Dismissed i Linnéparken 13 maj 2017!

Vendela C. Hollström, artisten och låtskrivaren bakom årets pridelåt Nothing can bring us down.

Kommentarer inaktiverade.