Vendela C. Hollström, artisten bakom årets Växjö Pridelåt

Pressmeddelande 5 april 2017
Växjö Pride, årets pridelåt Nothing can bring us down

Vendela C. Hollström, artisten och låtskrivaren bakom årets pridelåt Nothing can bring us down.

ÅRETS ARTIST FÖR VÄXJÖ PRIDE – VI MÅSTE FÅ VARA OSS SJÄLVA

Vendela C. Hollström är artisten och låtskrivaren som tillsammans med platinum-säljande artisten Simon Erics och producenten Fabian Ruben ligger bakom årets pridelåt Nothing can bring us down

– Det är en ära för mig att få skriva och framföra årets pridelåt och att få vara en del av att göra Växjö till en ännu öppnare stad där alla ges rätten att få vara sig själv. Ingen ska behöva dölja eller förklara vem man älskar och varför.

Vendela C. Hollström, 20 år och bosatt i Växjö, har sjungit och uppträtt hela sitt liv. Allt från medverkan i Lilla Melodifestivalen som 10 åring till att jobba på Disney Channel och olika julshower runt om i landet. 2013 blev hon topp 26 i Idol och det gav mersmak. Efter studenten från Academy of Music and business i Tingsryd sökte Vendela Hollström ännu en gång till Idol men lyckades tyvärr inte övertyga juryn.

– Fredrik Kempe tyckte att jag var lite väl bubblig och efterfrågade en känsla av heartbreak. Tja, vad ska jag säga. Jag var helt enkelt inte den de sökte och det är helt okej. Men man ska vara försiktigt med att göra antaganden om andras liv.

Med låten Nothing can bring us down vill Vendela C. Hollström förmedla styrka till alla som behöver det.

8.30 på fredag, 7/4, premiärspelas Nothing can bring us down på P4 Kronoberg. Vendela C. Hollström och Suzana Moćević, projektledare för Växjö Pride 2017, kommer finnas på plats i studion och berätta mer om låten. Releasefesten hålls senare under fredagskvällen på Gay de luxe.

Kontaktuppgifter för vidare frågor:
Suzana Moćević, projektledare för Växjö Pride 2017
0725-83 40 36

Vendela C. Hollström artisten och låtskrivaren bakom årets pridelåt Nothing can bring us down.

Kommentarer inaktiverade.